ČLOVEŠKE PIRAMIDE

Izvajalka: KRISTINA DEBENJAK, Združenje Cirkokrog

Pričetek delavnice ob 11:30 v dvorani Sunset

Na delavnici se bomo spoznali z osnovnimi položaji grajenja človeških piramid. Z gibalnimi vajami bomo ogreli telo in se spoznali v skupini.

Učili se bomo kako biti stabilen podporni steber in kako plezati drug na drugega. Gradili bomo tudi medsebojno zaupanje, usklajenost in povezanost. V skupini bomo nato gradili različne oblike človeških piramid. Delavnico bomo zaključili z vajami skupinskega sproščanja.

Delavnica temelji na principih cirkuške pedagogike. Cirkuška pedagogika je oblika dela z mladimi in drugimi skupinami ljudi, ki temelji na elementih sodobnega cirkusa, dramske in gibalne pedagogike ter interaktivnih iger. Preko cirkuških aktivnosti spodbuja kreativnost, spontanost, izraznost, zaupanje v lastne sposobnosti, vztrajnost, izboljšuje motorične sposobnosti posameznika. Cirkuška pedagogika je sveža metoda gradnje skupine, vzajemnega zaupanja, učenja medsebojnega sodelovanja in krepi sposobnosti za premagovanje osebnih ter skupinskih ovir.

Število mest je omejeno, prijave so obvezne na: info@nostresscenter.com

Cena: 30 € (v primeru obiska dveh delavnic je cena 55 € ) v ceno je tudi vključena celodnevna vstopnina na No Stress Fest.