AKRO JOGA

Inštruktorica: EVA BROVINSKY

Pričetek delavnice ob 14:15 v dvorani Sunrise

Leti, leti, leti…
Na tej igrivi, zabavni in družabni delavnici se boste seznanili kako postati lahek in kako močan/stabilen. Ne, ne gre za nikakršen trik, nobene čudežne metode, nobene diete. Skrivnost je v sodelovanju! S pomočjo ene ali večih oseb še tako neverjetni položaji postanejo dostopni za prav vsakega. Z acroyogo poletijo ptice, zvezde, nindže in celo kit.

Pri acroyogi gre za iskanje ravnotežja v paru in odkrivanje novih perspektiv v prostoru, hkrati pa imamo v sproščenem okolju priložnost za vajo v komunikaciji in zaupanju. Podpora, ki si ju delita partnerja pri acroyogi ruši zadržke in strahove, zato kar brez pomislekov v stilu ‘to ni zame’ – acroyoga vas bo navdušila!

Delavnice acroyoge se lahko udeležiš sam/-a, s partnerjem/-ico ali pa s prijatelji.

Za udeležbo na delavnici ne potrebuješ nobenih posebnih predispozicij ali izkušenj.

 

LETEČA JOGA

Leteča joga je bila ustanovljena z namenom povezovanja in širjenja acroyoge v Sloveniji. Že 5. leto vodimo tečaje, prirejamo delavnice in organiziramo acroyogijske počitnice v naravi. V podporo acroyogijske skupnosti že od samega začetka vsak teden vabimo na odprt trening oz. jam, ki je priložnost, da se srečajo in podružijo različne skupine in posamezniki, ki jih druži acroyoga. Na teh dogodkih se utrinjajo sveže ideje, sklepajo nova prijateljstva in preizkušajo najnovejši gibi iz sveta acroyoge.

Število mest je omejeno, prijave so obvezne na: info@nostresscenter.com

Cena: 30 € (v primeru obiska dveh delavnic je cena 55 € ) v ceno je tudi vključena celodnevna vstopnina na No Stress Fest.